NEW STEP BY STEP MAP FOR آنفولانزا گرفتم چیکار کنم

New Step by Step Map For آنفولانزا گرفتم چیکار کنم

New Step by Step Map For آنفولانزا گرفتم چیکار کنم

Blog Article

وی افزود: از سوی دیگر گروهی از ویروس‌ها، از جمله ویروس آنفلوآنزا عامل ایجاد عفونت‌های حاد و شدید تنفسی بوده که منجر به درگیری، ابتلا و بستری طیف وسیعی از افراد جامعه می‌شوند. باید توجه کرد که بیماری آنفلوآنزا معمولا هرساله بین پنج تا ۱۰  درصد  بالغین و ۲۰ تا ۳۰ درصد  کودکان را مبتلا می‌کند.

واکسن آنفلوآنزا حاوی ویروس‌­های مرده این بیماری است. این ویروس‌ها آن‌قدر قوی نیستند که باعث بیماری شوند. اما مانند سایر واکسن‌ها، واکسن آنفلوآنزا هم ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.

سلطان علیان درباره نحوه واکسیناسیون آنفلوآنزا در کودکان نیز اظهار کرد: تعداد دفعات  تزریق واکسن در کودکان زیر هشت سالی که برای بار اول واکسینه می‌شوند، در دو نوبت و با فاصله یک ماه انجام  می‌شود. البته کودکان کمتر از هشت سالی که در سال گذشته دو دوز واکسن را به طور کامل دریافت کرده‌اند، در سال جاری  فقط نیاز به یک دوز واکسن خواهند داشت، اما اگر کودکی در سال گذشته یک دوز از واکسن را تزریق کرده باشد، در سال جاری باید دو دوز از واکسن را به طور کامل تزریق کند.

یه راه حلی یه قرصی مسکنی بگین تا بگیرم حداقل ده دقیقه بخوابم

برای اطلاعات بیشتر در خصوص واکسن بیماری آنفولانزا می توانید مقاله مربوط به واکسن انفولانزا جلوگیری از آنفولانزا جدید را در پذیرش ۲۴ مطالعه بفرمایید.

در موارد نادر، بعضی از افراد ممکن است نسبت به واکسن واکنش آلرژیک جدی نشان دهند.

در فصولی که آنفولانزا شایع و همه‌گیر است، دوری از محیط‌های شلوغ، استفاده از ماسک، شستن مکرر دست‌ها، تغذیه سالم، پرهیز از خستگی و بی‌خوابی و مصرف مایعات فراوان ضروری است.

آنفولانزای مرغی اولین بار در سال ۲۰۰۳ میلادی دیده شد و مدتی نگذشت که این بیماری به قاره­‌های مختلفی مانند آسیا و آفریقا سرایت کرد و توانست منجر به مرگ بیش از ۵۰۰ نفر گردد.

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷

بزرگ‌ترین تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا این است که در آنفولانزا عطسه وجود ندارد.

در کووید-۱۹ عطسه کردن چندان شایع نیست. آنفلوآنزا هم مثل کووید-۱۹ با تب و بدن درد همراه است، اما معمولا روی حس بویایی یا چشایی تاثیر ندارد.

در ادامه به بررسی عوارض استفاده از این رژیم غذایی می‌­پردازیم.

بابانژاد افزود: همچنین گروه های در معرض خطری مانند افراد مبتلا به بیماری های زمینه‌ای از قبیل دیابت و فشارخون بالا و چاقی مفرط و نیز سالمندان بالای ۶۵ سال از طریق بخش خصوصی و مراجعه به داروخانه‌ها می توانند نسبت به خرید واکسن اقدام کنند.

Report this page